Пошук

🏆🏐Команда Вигодської територіальної громади зайняла ІІ місце в чемпіонаті Івано-Франківської області серед чоловічих команд Вищої ліги з волейболу.

Дата: 26.03.2024 08:26
Кількість переглядів: 54

                                      На зображенні може бути: 8 людей, люди грають у волейбол та текст
🏆🏐23-24 березня відбувся чемпіонат Івано-Франківської області серед чоловічих команд Вищої ліги з волейболу. У фінал вийшли чотири найсильніші команди, серед них - команда нашої Вигодської громади, яка продемонструвала чудові навики.
На зображенні може бути: 5 людей, гравці в футбол та текст   На зображенні може бути: 7 людей, люди грають у волейбол, гравці в футбол, люди грають у футбол, люди грають у баскетбол та текст

🥈 Хлопці зайняли ІІ місце та вибороли срібні нагороди. Це дає змогу їм восени поборотися за Суперкубок, а нам вболівати.
На зображенні може бути: 3 людини, гравці в футбол, люди грають у футбол, люди грають у волейбол та текст "Команда за цей сезон помітно виросла в   плані гри, звичайно це все завдяки   наполегливим тренуванням, але завжди є   до чого прагнути та рости. Ця гра була   особливо цікавою, бо ми любимо     достойних суперників!", - розповідає   капітан команди Олег Беляк.

 Кращими гравцями області було   відзначено трьох осіб з нашої команди, а   саме:

 — найкращий Ліберо — Павлів Андрій

 — найкращий пасуючий — Крошняк Назар

 — найкращий діагональний — Петро   Матіїшин

 💭 Організатор волейбольної команди -   селищний голова Микола МАЦАЛАК   закликає молодь вести здоровий спосіб   життя, брати приклад з хлопців та   обов'язково долучатися до спорту.




☝️Зазначимо, що вже другий рік поспіль команда Вигодської територіальної громади займає одне з призових місць і другий рік поспіль, пліч-о-пліч, фінансово хлопців підтримують спонсори - Ігор Сікан та Петро Матіїшин.

🤝Дякуємо нашим спортсменам, вітаємо команду, капітана команди - Олега Беляка і тренера Володимира Зубова зі здобутим сріблом та бажаємо тільки перемоги у грі за Суперкубок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь