Пошук

🇺🇦 Герої, що стояли до кінця!

Дата: 15.04.2024 13:06
Кількість переглядів: 21

                                         На зображенні може бути: 2 людини та текст
У Вигоді провели вечір-спомин про загиблих у російсько-українській війні земляків, жителів селища Вигоди :

🪖 АНАТОЛІЯ ВЕРТЕПНОГО

🪖 ВІТАЛІЯ СОФ‘ЯКА
На зображенні може бути: 1 особа  На зображенні може бути: 2 людини та текст

До слова запросили заступника селищного голови - Василя ФЕДІРКІВА, душпастора парафії Благовіщення Пресвятої УГКЦ - отця Василя ПАНЬКІВА та начальника відділу культури Руслана КУРУСА, які низько вклонилися перед родинами загиблих Героїв України і наголосили, що пам'ять про них є надзвичайно вагомою, тому ми повинні передавати її з року в рік майбутнім поколінням!
На зображенні може бути: 5 людей, кларнет, флейта та гобой  На зображенні може бути: 9 людей та текст

🏫 Щоб гідно вшанувати Героїв, об‘єднались декілька закладів нашої громади: Вигодський ліцей (О. Хомин, Д.Лавна, вокальний ансамбль - М.Грушаник), Вигодська спеціальна школа (інструментальний дует Т.Літвінова та Т.Вітюк), Вигодська дитяча музична школа (ансамбль акордеоністів Р.Курус), Вигодський будинок культури (Т.Дмитровський, Б.Мельник).

🎶🎤Також з піснею "Герої, що стояли до кінця!" виступила директор Вигодського будинку культури - Іванна ШЕРШЕНЬ, яка і була організатором заходу.

🎥 Відеофільми про життя Віталія СОФ'ЯКА та Анатолія ВЕРТЕПНОГО торкнулися струн пам’яті всіх присутніх : родичів, друзів, близьких, дітей та колег по роботі загиблих військовослужбовців.
На зображенні може бути: 3 людини та текст

💔🕯️16 квітня Віталію СОФ'ЯКУ мало б виповнитися 59 років. В залі були присутні сестра Валерія та племінниця Діана. Свої спомини та слова співчуття висловила Тетяна Катренич. Похований Віталій в Запорізькій області. Сподіваємось на якнайшвидше завершення бойових дій та повернення тіла нашого Героя для перепоховання у рідній громаді.
На зображенні може бути: 1 особа   На зображенні може бути: 5 людей та текст   

💔🕯️Анатолію ВЕРТЕПНОМУ 18 лютого мало б виповнитися 53 роки. В залі були присутні мама Анатолія - Ольга Іванівна, дружина Іванна та молодший син Артем. Мати та дружина поділилися своїми теплими спогадами та цікавими історіями про Анатолія і висловили свою вдячність за професійну організацію і проведення вечора. Теплі слова-спогади про Анатолія прозвучали і від його колеги по роботі - Орини Погорєлової та директора філії "Вигодське лісове господарство" ДП "Ліси України" - Ігоря Лазорка. На заході хотів бути присутній побратим Анатолія - Роман, з позивним "Борода", але не зміг, адже боронить нас на сході, тому військовослужбовець записав свої спомини про Анатолія на відео.
На зображенні може бути: 7 людей

🇺🇦 Чоловіків об'єднала спільна мета: вільна і незалежна Україна, а їх рідних, на жаль, об'єднав пекучий біль втрати. Ми завжди пам'ятатимемо Віталія та Анатолія - справжніми ПАТРІОТАМИ, сміливими, справедливими та відповідальними.
 

Вічна і світла пам’ять Героям, що стояли до кінця!🕯️💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь