Пошук

Зустріч між членами молодіжної ради та працівниками органів місцевого самоврядування на чолі з селищним головою Миколою МАЦАЛАКОМ.

Дата: 11.06.2024 09:47
Кількість переглядів: 48


                                  Фото без опису
🙋🤝 У неділю, 26 травня, в молодіжному просторі "ШУМ" відбулася зустріч між членами молодіжної ради та працівниками органів місцевого самоврядування на чолі з селищним головою Миколою МАЦАЛАКОМ.

👥Зокрема, на зустрічі були присутні секретар ради - Світлана ЖАБ'ЯК, заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів - Оксана ДАНЧУК, а також депутати та працівники апарату Вигодської селищної ради.
Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

💻✍️З розповіддю про діяльність Молодіжної ради виступила секретар - Тетяна БЕЗДІЛЬ, після цього вона передала слово секретарю Вигодської селищної ради. 📑 ✍️Світлана ЖАБ'ЯК ознайомила молодь з роботою ради, пояснили структуру її виконавчих органів, розповіла про склад і діяльність депутатського корпусу, постійних комісій, сесій, виконавчого комітету ради, надала інформацію про бюджет. Висвітлила і труднощі з якими часто зустрічаються в роботі працівники ОМС.
                               Фото без опису

✅В ході спілкування та роботи, сторони дізналися більше про функції молодіжної ради, структуру селищної ради та обов'язки і повноваження кожної зі структур. Завдяки цікавій роботі у групах напрацювали спільні плани та окреслили можливі рішення для окремих проблем: інклюзивності облаштувань приміщень та простору в громаді, освітлення спортивних майданчиків, утилізації батарейок, ефективного інформування громадськості.
Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

📌А також, важливо☝️ - визначили найкращі шляхи для налагодження співпраці між молодіжною та селищною радами, а саме: організовувати робочі групи та круглі столи.
 

✅🤝 Селищний голова відповів на запитання присутніх, а також взяв до уваги пропозиції Молодіжної ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь