Пошук

Зустріч між членами молодіжної ради та працівниками органів місцевого самоврядування на чолі з селищним головою Миколою МАЦАЛАКОМ.

Дата: 11.06.2024 09:47
Кількість переглядів: 36


                                  Фото без опису
🙋🤝 У неділю, 26 травня, в молодіжному просторі "ШУМ" відбулася зустріч між членами молодіжної ради та працівниками органів місцевого самоврядування на чолі з селищним головою Миколою МАЦАЛАКОМ.

👥Зокрема, на зустрічі були присутні секретар ради - Світлана ЖАБ'ЯК, заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів - Оксана ДАНЧУК, а також депутати та працівники апарату Вигодської селищної ради.
Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

💻✍️З розповіддю про діяльність Молодіжної ради виступила секретар - Тетяна БЕЗДІЛЬ, після цього вона передала слово секретарю Вигодської селищної ради. 📑 ✍️Світлана ЖАБ'ЯК ознайомила молодь з роботою ради, пояснили структуру її виконавчих органів, розповіла про склад і діяльність депутатського корпусу, постійних комісій, сесій, виконавчого комітету ради, надала інформацію про бюджет. Висвітлила і труднощі з якими часто зустрічаються в роботі працівники ОМС.
                               Фото без опису

✅В ході спілкування та роботи, сторони дізналися більше про функції молодіжної ради, структуру селищної ради та обов'язки і повноваження кожної зі структур. Завдяки цікавій роботі у групах напрацювали спільні плани та окреслили можливі рішення для окремих проблем: інклюзивності облаштувань приміщень та простору в громаді, освітлення спортивних майданчиків, утилізації батарейок, ефективного інформування громадськості.
Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

📌А також, важливо☝️ - визначили найкращі шляхи для налагодження співпраці між молодіжною та селищною радами, а саме: організовувати робочі групи та круглі столи.
 

✅🤝 Селищний голова відповів на запитання присутніх, а також взяв до уваги пропозиції Молодіжної ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь