Пошук

Підсилюємо знання з проєктного менеджменту!

Дата: 27.06.2024 14:47
Кількість переглядів: 40

                                    Фото без опису
💛💚 За підтримки Благодійної організації Благодійний фонд «Рокада» Івано-Франківськ протягом 24 -25 червня 2024 року року у Вигодській громаді відбувалось навчання з проєктного менеджменту.

🙌 Працівники Вигодської селищної ради, Відділу культури Вигодської селищної ради, представники бібліотек та клубів громади, представники «Молодіжної ради» Вигодської селищної ради, а також ВПО, що проживають у місці тимчасового проживання в селі Шевченкове мали можливість навчатися у експерта з написання та реалізації проєктів, заступниці виконавчого директора у Івано-Франківському регіональному відділенні Асоціації міст України - Діана Торконяк.

На навчанні розглянули основні джерела пошуку грантів на проєкти, вивчили структуру проєктів та основні вимоги при складанні бюджету проєкту. Попрактикували у групах в написанні реальних проєктів для розвитку громади.

Особливо вдячні пані Діані Торконяк за детальні роз’яснення щодо реалізації великих інфраструктурних транскордонних проєктів.

🤝 Ще раз дякуємо БО «БФ «Рокада» за надважливу інституційну підтримку громади!

Дані навчання надзвичайно важливі, адже можливостей залучення грантових коштів для сфери культури, медицини, освіти, підтримки ВПО сьогодні дуже багато і важливо готувати та навчати відповідних спеціалістів для участі в проєктах.
                                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь