Пошук

01 Квітня, 2024 р., 11:36
                                 Підтримати, привітати та нагородити хлопців завітали селищний голова Микола МАЦАЛАК, заступниця селищного голови - Оксана ДАНЧУК та головний спеціаліст відділу освіти молоді та спорту Вигодської селищної ради - Святослав ЛАШКІВ.    
29 Березня, 2024 р., 09:40
                                      Селищний голова Микола МАЦАЛАК спільно з заступницею Оксаною ДАНЧУК, начальником відділу освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради - Віталієм ОЛІЙНИКОМ, представниками поліції та представниками ДСНС завітали до ліцею, щоб з дітками, вчителями та директором розділити такий важливий день.          
29 Березня, 2024 р., 09:38
                                      Сьогодні, 28 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вигодської селищної ради.
26 Березня, 2024 р., 08:26
                                       23-24 березня відбувся чемпіонат Івано-Франківської області серед чоловічих команд Вищої ліги з волейболу. У фінал вийшли чотири найсильніші команди, серед них - команда нашої Вигодської громади, яка продемонструвала чудові навики.    
26 Березня, 2024 р., 08:25
                                           Сьогодні, 25 березня, відзначається одне з 12 найважливіших християнських свят – Благовіщення Пресвятої Богородиці.
26 Березня, 2024 р., 08:23
                                          Благодійний фонд "Рокада" провів інформаційну зустріч для внутрішньо переміщених осіб, до якої долучилися адміністратори відділу "Центр надання адміністративних послуг" апарату Вигодської селищної ради, присвячену змінам у виплатах внутрішньо переміщеним особам, а саме наведено алгоритм дій призначення грошової допомоги для ВПО, згідно з Порядком, затвердженим постановою КМУ від 20 березня 2022 року № 332.                          
26 Березня, 2024 р., 08:21
                                              Під головуванням заступниці селищного голови Оксани ДАНЧУК, відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей Вигодської селищної ради.
26 Березня, 2024 р., 08:18
                                               21 березня відбулося засідання сорокової позачергової сесії Вигодської селищної ради під керівництвом селищного голови Миколи МАЦАЛАКА.        
21 Березня, 2024 р., 15:21
Вже не один рік при Долинському відділі Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області працює консультаційний центр з питань захисту прав споживачів. Тут працівники надають кваліфіковані консультації та допомагають у вирішенні споживчих спорів згідно Закону України «Про захист прав споживачів».
19 Березня, 2024 р., 09:45
              Кожної середи третьоготижня місяця у Центрі надання адміністративних послуг Вигодської селищної ради від 13:00 год до 16:00 год начальником або головним інженером Долинського УЕГГ буде проводитися особистий прийом громадян з питань надання послуг з розподілу природного газу, де можна отримати всю інформацію стосовно діяльності управління газового господарства, звірити стан рахунку, отримати інформацію про умови газифікації об'єктів чи проведення реконструкцій системи газопостачання та їх технічного обслуговування, а також отримати консультацію стосовно реєстрації в особистому кабінеті і сервісах компанії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь